Vauvojen värikylvyt tulevat taas!

Vauvojen värikylpy on kuvataidetoiminnan muoto, jossa vauvat vanhempineen osallistuvat työpajaan erilaisia materiaaleja sekä väri- ja maalausaineita tunnustelemalla ja käyttämällä. Keskeistä on värien ja materiaalien moniaistinen kokemuksellisuus ja elämyksellisyys sekä vuorovaikutuksellinen työskentely ja hetkessä oleminen. Vauvojen värikylpy tarjoaa mahdollisuuden yhdessä tekemiseen, jossa vauva on keskipisteenä. Työpajassa edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, tunnustelusta ja havaitsemisesta itse tuotettuun jälkeen. Kaikki toiminta ja materiaalit suunnitellaan ikäryhmän mukaisesti.

Lisätietoja Värikylvyistä Villa Artussa löytyy tästä linkistä
Lisätietoja Värikylvyistä: www.varikylpy.fi

Kohderyhmä: vauvat 4–12 kk ja taaperot 1–2 v.
Ajankohta: pe 6.3., pe 13.3. ja pe 20.3. klo 9:30–10:15 (vauvat 4–12 kk) ja klo 11–11:45 (taaperot 1–2 v)
Ohjaaja: Ilona Kristola
Hinta: 35€ kolmen kerran kokonaisuus
Ilmoittautuminen: elina.katara@artcentre.fi

Huom! Värikylpyryhmät ovat täynnä.

 

Kuvituskuva vauvasta värikylvyssä