Ilmoittautuminen Villa Artun kesäkursseille käynnissä !

Taito Etelä-Suomen järjestämät kurssit:

🔸 Veisto- ja nikkarointi
1.–5.6., 7+ v. ,klo 10–12:15,hinta: 85€
Veisto- ja nikkarointi -kesäkurssilla opetellaan veistämisen tekniikkaa ja nikkaroidaan mielenkiintoisia teoksia omien suunnitelmien pohjalta luonnonmateriaaleja käyttäen.

🔸 Fantasia-asu
15.-18.6., 10+ v., klo 10–13.30,hinta: 85€
Fantasia-asu -kesäkurssilla suunnitellaan ja valmistetaan mielikuvituksellisia asusteita erilaisia materiaaleja ja tekniikoita yhdistellen.

Ilmoittautumiset: taitoetelasuomi.eepos.fi
Lisätietoja: erja.haavisto@taitoetelasuomi.fi

Kuvataidekoulun järjestämät kurssit:

🔹 Majanrakennus
1.–5.6.,13+ v., klo 10-15.15, hinta: 140€
Leirin keskiössä on ulkona yhdessä tekeminen ja luonnonmukaisten tilojen luominen. Rakentaessa harjoitellaan luonnonmateriaalien käyttämistä luonnon elämää kunnioittaen. Tavoitteena oppia perustaidot yksinkertaisiin rakenteisiin ja valmiuden klassisten työkalujen käyttämiseen: saha, vasara, mitta ja puukko. Puumajassa opetellaan sitomaan kestäviä rakenteita eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Pienemmissä projekteissa puolestaan pääsee toteuttamaan omaa visiotaan.

🔹 Animaatiokurssi
8.-12.6., 9-10v. klo 9-11.15 / 11+ v. klo 12-14.15,hinta: 85€
Kesäkurssilla tutustutaan stop motion -animaation perusteisiin ja harjoitellaan omaa ilmaisua tekemällä lyhyitä teemallisia animaatioita. Kurssiin sisältyy kuvakerronnan suunnittelua, lavasteiden ja hahmojen muotoilua, äänien tuottamista sekä yksinkertaista editointia. Sään salliessa osa työskentelystä tapahtuu ulkona. Kurssin lopussa pidetään yhteinen katselmus, johon myös vanhemmat voivat halutessaan osallistua.

🔹 Ympäristötaideleiri
1.–5.6., 7-9v. klo 10-12.15 / 10+ v. klo 13-15.15,hinta: 85€
Ympäristötaide muokkaa rakennettua ja luonnon ympäristöä. Se ei kuitenkaan jätä pysyviä jälkiä eikä vahingoita elävää luontoa. Leirillä tutkitaan lähiympäristöä niin taiteen, käsityön kuin retkeilyn ja rakentelun keinoin. Työskentely tapahtuu Villa Artussa ja Tapainlinnan kalliolla. Ensimmäinen kokoontuminen on Villa Artussa.

🔹 Robottikurssi
1.–4.6., 7-9v. klo 10-12.15 / 10+ V. klo 13-15.15, hinta: 85€
Robottirakentelun kesäkurssilla teemme tuttuja tärinän ja pörinän voimalla liikkuvia robotteja. Oppilaat saavat tehdä robotin haluamansa näköiseksi pörriäiseksi, hirviöksi, tai vaikka pyramidiksi. Robotteihin voidaan lisätä vaikka Led-valo, karvainen turkki tai höyheniä, sillä tärkeintä roboteissa on, että ne ovat hienon näköisiä.

Tiedustelut:
Kaisu Paavilainen, rehtori
kaisu.paavilainen@hyvinkaa.fi / 040 179 6852
Ilmoittautumiset:
hyvinkaa.fi/kuvataidekoulu -> Info ->
Ilmoittautuminen

🔹 Kuvataidekoulun Red Carpet videotyöpaja
1.-5.6., klo 10-15. Suunnittelu ja käsikirjoitus 12t, kuvaus ja editointi 18t, hinta: 150€
Artun kuviksen 10-14 -vuotiaiden Red Carpet-videotyöpajoissa käsikirjoitetaan ja kuvataan 3-8 -minuuttisia lyhytelokuvia kuvataidekoulun elokuvaopettajien avustuksella. Kurssilla opetellaan elokuvien valmistuksen eri osa-alueita käsikirjoituksesta editointiin ja äänisuunnitteluun. Tarkoitus on toteuttaa kerronnallisesti ja visuaalisesti yhtenäinen lyhytelokuva. Kurssilla painotetaan elokuvallista kerrontaa eli tarinankerrontaa kuvin ja äänin. Elokuvat esitetään Red Carpet -festivaaliviikolla myöhemmin ilmoitettavissa esityspaikoissa.

Tiedustelut: tero.makkonen@hyvinkaa.fi
Ilmoittautumiset:
hyvinkaa.fi/kuvataidekoulu -> Info ->Ilmoittautuminen