Pienet tekijät Villa Artussa!

Näyttely kokoaa neljän koulun oppilaiden teoksia yhteen.

HUOM! Villa Arttu suljettu vuoden loppuun pahentuneen koronatilanteen vuoksi!

Pienet tekijät
10.11.-18.12.2020
Villa Artun galleria

Voiko taiteella vaikuttaa maailman asioihin? Jos kasvit saisivat päättää, millainen planeettamme olisi? Millainen on eläinten mielenilmaus? Nämä kysymykset ovat olleet lähtökohta teoksille, joita on esillä Villa Artun galleriassa. Työt ovat osa Hyvinkään, Hämeenlinnan ja Rovaniemen kuvataidekoulujen sekä Taito käsityö- ja muotoilukoulu Etelä-Suomen yhteistä kehittämishanketta “Pienet tekijät”.

Taiteella vaikuttamista on harjoiteltu pienimuotoisilla taideteoilla. Esimerkkejä näistä ovat mm. Rovaniemen kuvataidekoulun mielenilmaisukulkue, Aimokoulun Art Stop, jossa huonokuntoisille bussipysäkeille suunniteltiin uusi ilme ja Artun kuviksen ”Liikkujat” Merikannon kävelysillan seinämissä sekä yllätyksellisiin paikkoihin kaupunkitilaan sijoitellut miniatyyrimaalaukset. Kaupungille tulee ilmestymään uusia teoksia marraskuun aikana, kannattaa siis kulkea silmät ja mieli avoinna!

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lasten ja nuorten kulttuuritalo Villa Arttu
Kankurinkatu 4-6, O-rappu
Hyvinkää