Teoksen rakentavat kuvataiteilija Sini Havukainen ja työpajakävijät Muuta muotoa -työpajoissa. Teos rakentuu yhteisesti koko näyttelyn ajan. Uudet työpajakävijät jatkavat teoksen rakentamista siitä mihin edelliset ovat jääneet. Rakentamisessa käytetään kierrätysmateriaaleja.

“Tarinan mukaan valtava kultakutrinen perhonen lenteli avaruudessa asteroidivyöhykkeellä. Se oli Andromedan jättiläisvillakoi. Koi löysi hylätyn avaruusaseman rakenteet, geodeettisen kuvun. Kupu oli täydellinen paikka sen munille. Munista kuoriutui toukkia, jotka alkoivat muokkaamaan tilaa, esineitä ja materiaaleja mieleisikseen. Ne kieputtivat, paketoivat, kapaloivat ja pingottivat, solmivat ja pujottelivat, rakensivat kurkistusaukkoja ja vaikka mitä muuta!

Sini Havukainen on kuvataiteen maisteri, jolla on voimakas vietti roskisten dyykkaamiseen ja hylättyjen materiaalien kokeilevaan käyttöön. Hän kuvailee itseään metsästäjä-keräilijä-värkkäilijäksi, joka metsästää osat härveleihinsä roskalavoilta ja värkkää ruokansa mieluiten metsästä keräämistään aineksista. Hänen työnsä on isoa, rouheaa lo-techia. Sini hitsaa, ruuvaa, pulttaa, juottaa, solmii ja ompelee. Hänen Designinsa on ennemmin kokeilevaa ja villiä kuin fiksua tai täydellistä. Taiteilija rakastaa outoja ongelmia, joihin pitää keksiä yllättävä ratkaisu.