2021
Heikki Pullo (1988)

Pajatso on seinällä oleva ketjureaktio- ja kuularata. Näyttelykävijät voivat rakentaa puuosista omanlaisiaan ratoja, sijoitella radalle vihreitä stoppareita ja laittaa lasikuulat vierimään. Tavoitteena on saada kuulat seinän alaosassa olevaan laatikkoon.

Pajatson magneeteilla metalliseinässä kiinni olevat puuosat ja 3D-printatut stopparit ovat Heikki Pullon suunnittelemat ja tekemät.

Heikki Pullo on teknologiakasvattaja ja maker-kulttuurin innokas kannattaja! Nykyään Heikki pyörittää teknologiaopetuksen suunnittelu- ja  konsulttitoimisto Makerspacemania. Erityisesti STEAM- ja maker-opetuksen kehittäminen ovat Heikin erityisosaamista. Aiemmin Heikki on työskennellyt käsityön ja teknologian opettajana.

Heikki kuului Lasten ja nuorten taidekeskuksen talvella 2020–2021 järjestämän Värkkäilykisan tuomaristoon ja toimi kilpailuun osallistuneiden nuorten tekijöiden mentorina.

Suunnittele oma ratasi ja kokeile, kuinka se toimii!