Koululaisten Kesä käsillä -kesäleirit

Kesä käsillä -käsityö- ja muotoiluleirit käynnistyvät koulujen loputtua kesäkuun alussa. Tulevana kesänä leirejä järjestetään mielenkiintoisilla teemoilla useilla eri paikkakunnilla. Tule sinäkin mukaan käsillä tekemisen iloiseen joukkoomme!

Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Meillä viihdytään ryhmässä yhdessä muiden lasten kanssa. Luvassa on tekemisen iloa erilaisten käsityötekniikoiden ja materiaalien parissa, innostavaa oivallusta ja yhdessäoloa sekä mielikuvituksen ja tekemisen iloa.

Leirit on suunnattu kaikille kouluikäisille kädentaidoista kiinnostuneille tytöille ja pojille.

Ilmoittautuminen leireille www.taitoetelasuomi.fi

 

Hyvinkään kesäleirit

Kesä käsillä -muotoiluleiri Käsitöitä ja luontoretkeilyä

Mikä sen ihanampaa kuin kesäinen luonto ja pihalla leikkiminen. Leirillä inspiroidutaan luonnosta saatavista materiaaleista ja valmistetaan niistä erilaisia käsitöitä. Leiriläiset pääsevät myös valmistamaan luontoretkeilijän tarvitsemat asusteet itselleen. Leiri on suunnattu 7-10-vuotiaille. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua.

Ajankohta: 6.-10.6.2022, klo 10-15
Paikka: Villa Arttu, Kankurinkatu 4-6 B 11, 05800 Hyvinkää
Opettaja: Anniina Soikkeli
Hinta: 110 €, sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin

 

Kesä käsillä -muotoiluleiri Keppihevosilla kesään

Ptruu! Leirin aikana valmistetaan keppihevonen sekä jokaisen ratsun tarpeelliset asusteet. Leirin aikana pääset tutustumaan muihin keppareista kiinnostuneisiin ystäviin eikä vauhtia puutu, kun uudet hevoset päästetään kesälaitumille. Leiri on suunnattu 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Leiripäivien aikana ulkoilemme lähialueella. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja leiristä kaksi viikkoa ennen sen alkua.

 

Ajankohta: 13.-17.6.2022, klo 10-15
Paikka: Villa Arttu, Kankurinkatu 4-6 B 11, 05800 Hyvinkää
Opettaja: Anne Malin
Hinta: 110 €, sisältäen materiaalit, ruokailu omin eväin