Tervetuloa Vauvojen värikylpy -työpajoihin!

Vauvojen värikylpy on kuvataidetoiminnan muoto vauvaperheille. Värikylpy-työpajassa keskeistä on moniaistinen kokemuksellisuus ja elämyksellisyys, sekä hetkessä oleminen. Työpajassa edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, tunnustelusta ja havaitsemisesta itse tuotettuun jälkeen. Vauvojen värikylpy tarjoaa mahdollisuuden vuorovaikutteiseen yhdessä kokemiseen ja tekemiseen. Lisätietoja: https://www.villaarttu.fi/lapsille-ja-perheille/varikylvyt/

Ajankohta: torstaisin 1.9., 8.9. ja 15.9. Vauvat (4 kk–12 kk) klo 9:30-10:15, taaperot (1 v.–2 v.) klo 11-11:45.

Kesto: 45 min.

Hinta: 40 € kolmen kerran kokonaisuus

Ilmoittautumiset 11.8. alkaen: nina.salomaa@artcentre.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan tarkemmat ohjeet ja info-materiaali, johon ilmoittautuneiden tulee tutustua ennen työpajaan osallistumista. Materiaalien, välineiden ja tilojen puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota. Työpajassa noudatetaan yleisiä koronaohjeistuksia.