Kenelle: 14-19 -vuotiaille
Missä: Villa Artussa
Milloin: to klo 18-20.15, ensimmäinen kokoontumiskerta 2.11.2023

Tykkäätkö keksiä tarinoita, kuvata videota ja ehkä näytelläkin? Haluaisitko opetella tekemään ihan oikean lyhytelokuvan alusta loppuun? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus Artun Kuviksen maksuttomassa elokuvakerhossa!

Kerhon tavoitteena on opetella elokuvanteon eri osa-alueita kuten käsikirjoittamista, kuvaamista, äänittämistä, näyttelemistä, editointia ja kaikkea muuta elokuvan tekemiseen liittyvää. Kerhotoiminnan aikana toteutetaan lyhyitä kohtauksia ja videoharjoituksia, joiden avulla opitaan elokuvan eri ilmaisukeinoja, ja tehdään näkyväksi lasten ja nuorten kokemuksia elämästä sekä maailmasta. Kerhon kevät huipentuu yhdessä suunniteltavan ja yhdessä Artun Kuviksen video-työpajan kanssa toteutettavan lyhytelokuvan tekemiseen. Lyhytelokuva saa ensi-iltansa Artun kuviksen leffaesityksessä Red Carpet-festareilla elokuussa 2024 sekä myöhemmin myös Kässäriä Kehiin Youtube-kanavalla.

Elokuvakerho järjestetään torstaisin klo 18-20:15 Villa Artussa. Kerhon ohjaajana toimii video-opettaja Riku Syrman sekä lisäksi vierailevia opettajia. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.10.2023.

Ilmoittautuminen

Kaisu Paavilainen
p. 040 179 6852
kaisu.paavilainen@hyvinkaa.fi