Nuorten Villa Arttu

Kuvataide- sekä käsityö- ja muotoiluopetusta

Villa Artussa toimivissa Hyvinkään Lasten ja nuorten kuvataidekoulussa sekä Taito Etelä-Suomen käsityö- ja muotoilukoulussa nuoret voivat harrastaa säännöllisesti tai osallistua lyhyempikestoisille kursseille. Tarkempia tietoja koulujen toiminnasta ja harrastusmahdollisuuksista löytyy seuraavien linkkien takaa: Hyvinkään Lasten ja nuorten kuvataidekoulu, Taito Etelä-Suomen käsityö- ja muotoilukoulu

 

Kuvituskuva nuoresta graffitiseinän edessä

 

Nuori Taide

Villa Arttu on valtakunnallisen Nuori Taide -toiminnan kotipesä. Eri yhteistyökumppanien kanssa Nuori Taide järjestää kursseja ja tapahtumia myös Villa Artussa. Nuori Taide on avoin kaikille nuorille suunnatuille ja heitä kiinnostaville toiminta- ja ohjelmaideoille. Vaikka painopiste on visuaalisissa taiteissa, toiminnasta ei suljeta pois mitään taiteen ja populaarikulttuurin muotoja. Valtakunnallisena toimijana Nuori Taide tekee yhteistyötä myös muiden paikkakuntien nuorisotoimijoiden, nuorten sekä taiteen ja visuaalisen alan ammattilaisten kanssa.

 

Villa Arttu tarjoaa monipuoliset tilat

 

Villa Arttu tarjoaa monipuoliset tilat erilaisille toiminnoille ja tapahtumille. Käytössä on eri visuaalisen taiteen tekniikoiden käyttöön soveltuvia luokkatiloja, näyttelytiloja sekä Villatehtaan piha-alue ja esim. ulkolavana toimiva katettu lastauslaituri.

 

Ota meihin yhteyttä

 

Ota reilusti yhteyttä, jos sinulle ajatuksia ja ideoita, mitä nuoret voisivat tehdä Villa Artussa.
Yhteydenotot ja lisätietoja: Päivi Venäläinen, puh. 050 308 3625, paivi.venalainen(at)artcentre.fi

 

Seuraa Nuori Taidetta!

 

Tietoa Nuori Taiteen toiminnasta löytyy osoitteesta www.nuoritaide.fi.
Nuori Taide on aktiivinen Instagramissa @nuoritaide ja löytyy myös Facebookista nimellä Nuori Taide.

 

Värkkäilyfestari

Noin joka toinen vuosi Villa Artussa järjestetään maker-kulttuurin tapahtuma Värkkäilyfestari. Festari tarjoaa matalan kynnyksen tekemistä ja kokemista. Festarin työpajoissa on sulassa sovussa teknologiaa, kädentaitoja ja taidetta. Kaikkea voi kokeilla, kaikenlaista voi oppia ja kuka vaan voi opettaa. Lisätietoa Värkkäilyfestarista löytyy festarin omilta verkkosivuilta.

Teksti Eteenpäin sinisellä pohjalla ja oikeassa reunassa näkyy rajattu Kulttuuripolun logo