Työhyvinvointia yhteisöille ja yrityksille

Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö järjestää tilauksesta työhyvinvointia tukevaa toimintaa yhteisöille ja yrityksille. Toimintaa voidaan räätälöidä asiakasryhmän mukaan. Ohjaajina toimivat taiteen ja kulttuurin ammattilaiset. TYHY-paketit ovat osa taidekeskuksen säätiön varainhankintaa ja tyhy-toimintaan osallistuva yritys tukee palvelun ostolla nuorten harrastamista. Yritys saa tunnuksen tukijoiden joukkoon Nuori Taiteen verkkosivulle. Lisätietoa nuorille suunnatusta toiminnasta ja tapahtumista löytyy Nuori Taiteen sivuilta, www.nuoritaide.fi.

 

Miksi taidetta?

Luovaa ajattelua ja ongelman ratkaisua tarvitaan kaikilla aloilla. Taiteilijoilta voi oppia toisin ajattelua ja kykyä nähdä arki uudella tavalla. Heittäytyminen omaan luovaan prosessiin lisää itsetuntemusta. Taiteen kokeminen ja tekeminen yhdessä tarjoaa palkitsevia oivalluksia, tiivistää työyhteisöä ja näyttää uusia puolia myös työkavereista. Tyhy-päivän aikana syntynyt yhteinen työ kahvihuoneen seinällä muistuttaa jaetusta rohkeudesta ja oivalluksen hetkistä. Taide on hauskaa!

 

Villa Arttu tarjoaa mahdollisuudet monipuoliseen toimintaan

Kulttuuritalo Villa Artun 2000 m2 tilat ovat valmistuneet vuonna 2005 entiseen miesten kankaiden kutomoon Hyvinkään Villatehtaalla. Koko maan mittakaavassa ainutlaatuisissa, taidetoimintaan varustetuissa tiloissa toimivat Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiön lisäksi Hyvinkään kaupungin Lasten ja nuorten kuvataidekoulu sekä Taito käsityö- ja muotoilukoulu Etelä-Suomi. Historiallinen tehdasmiljöö sisäpihoineen sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa. Ohjeet Villatehtaalle saapumisesta löytyvät tämän linkin kautta.

 

Hinnasto

265 € / osallistuja (alv 0%),  ryhmässä max 12 henkilöä.
Palvelua voidaan räätälöidä toiveiden mukaan, mutta laadun varmistamiseksi ryhmäkokoa ei voi ylittää.

 

Varaukset ja tiedustelut

Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö
Toiminnanjohtaja Päivi Venäläinen
Puh. 040 7578375
paivi.venalainen(at)artcentre.fi