Takaisin

Näyttelyt keväällä 2020

Kehona 24.1.–13.3.

Kehona on kosketeltava ja moniaistinen näyttely, joka sopii kaikenikäisille. Lähtökohtana näyttelyssä on eri ihmisten erilainen tapa käyttää aistejaan. Teokset ovat leikitteleviä ja monitasoisia tuntoja herättäviä. Kaikki teokset eivät ole vakaasti paikoillaan, vaan ne saattavat liikkua eri tavoin. Osa teoksista yllättää mittasuhteillaan tai tuoksullaan. Näyttelyn taiteilijat ovat Kirsi Jaakkola, Toni Lehtola, Sanna Pajunen, Taina Riikonen ja Veijo Setälä. Näyttelyn on tuottanut Porin lastenkulttuurikeskus. Porin lastenkulttuurikeskuksen verkkosivuille pääsee tästä linkistä.

 

Hyvinkään Lasten ja nuorten kuvataidekoulun lopputyönäyttely 19.3.–15.4.

Villa Artun gallerian perinteinen näyttely esittelee Hyvinkään lasten ja nuorten kuvataidekoulun vanhimpien oppilaiden taidetta.

 

Käsillä taitoa – iloa – muotoa 22.4.–13.5.

Unelmien puutarha -teemainen kevätnäyttely esittelee Taito käsityö- ja muotoilukoulun Hyvinkään lasten, nuorten ja aikuisten lukuvuoden aikana syntyneitä töitä.

 

Kuvassa kolmen teoksen teoskuvat. Vasemmalla: Tanssija Janne Kilpiö seisoo kädet levitettyinä Kirsi Jaakkolan pyöreän, lintuaiheisen maalauksen edessä. Keskellä: Kuva Sanna Pajusen Pompula, pampula, piste -teoksesta. Teos on veistetty puusta ja siinä on käytetty myös tekstiiliä. Oikealla: 15 lasta Veijo Setälän Taajama-teoksen äärellä. Teos muodostuu neljästä eri värisestä, talon muotoisesta kappaleesta.
Kuvia Kehona-näyttelystä. Vas: tanssija Janne Kilpiö ja Kirsi Jaakkolan teos Ylilento. Kesk: Sanna Pajunen, Pompula, pampula, piste. Oik: Veijo Setälä, Taajama ja teokseen tutustuvat lapset. Kuvat: Päivi Setälä.