Maailman lasten taidetta lainaksi

Lasten ja nuorten taidekeskus tarjoaa valmiita näyttelykokonaisuuksia erilaisille organisaatiolle, monenlaisiin tiloihin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Näyttelyitä kootaan myös tilaajan toiveiden mukaan. Kansainväliset lasten taiteen näyttelyt tuovat esille lastenkulttuuria eri aikakausilta ja rikastuttavat monikulttuurisuutta eri yhteyksissä. Näyttelyt edistävät kulttuurista hyvinvointia taiteen keinoin sekä lasten että aikuisten parissa. Anna lasten ja nuorten tekemän taiteen elävöittää, ihastuttaa ja puhutella!

Lainattavat näyttelyt

Järjestätkö näyttelyitä? Tarvitsetko erilaisiin tiloihin, tilaisuuksiin tai tapahtumiin taidetta? Tiesitkö, että Suomessa on laaja kansainvälinen lasten ja nuorten taiteen arkisto, josta voi lainata näyttelyitä ja yksittäisiä teoksia? Valittavana on teemallisia valmiita näyttelyitä tai teoksista voidaan koota toivottu kokonaisuus.

Kulttuuritalo Villa Artussa sijaitsevassa kansainvälisessä lasten ja nuorten taiteen arkistossa on noin 110 000 teosta 130 eri maasta. Arkisto on karttunut kansainvälisistä lasten ja nuorten taiteen näyttelyistä, joita on pidetty vuodesta 1971 lähtien noin joka kolmas vuosi. Arkistoa ylläpitää Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö, joka on opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Hyvinkään kaupungin ylläpitämä.  Arkiston sisällölliseen ja visuaaliseen runsauteen voi tutustua Lasten ja nuorten taidekeskuksen arkiston verkkosivujen verkkonäyttelyissä. Verkkonäyttelyihin pääsee tästä linkistä.

Tutustu lainattaviin näyttelyihin ja niiden hintoihin taidekeskuksen sivuilla.

Vuokrattavat kiertonäyttelyt

Taidekeskuksen tuottamia näyttelykokonaisuuksia tarjotaan vuokralle. Sivua päivitetään, kiitos kärsivällisyydestäsi!

Tarkempia tietoja taidekeskuksen sivuilla.