Sivua päivitetään, kiitos kärsivällisyydestäsi!

Esteettömyys

Sisäänkäynti

Villa Artun esteetön pääsisäänkäynti on Villatehtaan sisäpihan perällä. Ulko-ovi löytyy lastauslaiturin vasemmasta reunasta, lastauslaiturille on oven läheisyydessä portaat sekä lastenrattaille ja liikkumisen apuvälineille sopiva loiva metalliramppi, jossa on kaiteet. Ovi on raskas avattava ja siinä ei ole kynnystä. Oven oikealla puolella on ovikello, jota voi soittaa, jos oven avaaminen ei itsenäisesti onnistu.

Tarvittaessa olethan yhteydessä Villa Artun infoon (ma–pe klo 8.30–15 puh. 050 467 8308 ja ma–to klo 15–19 puh. 040 725 3489 ).

Autolla ei normaalisti pääse Villatehtaan sisäpihalle, pysäköintitilaa löytyy Villatehtaan ympäristöstä sekä läheisestä Willan kauppakeskuksesta. Esteettömän kulun helpottamiseksi voit pyytää sisäpihalle johtavan tien puomin avausta painamalla puomin soittopainiketta. Puomi löytyy Kankurinkadun puolelta. Villa Artun läheisyydessä pysähtyy paikallisliikenteen bussi ja rautatieasemalle on kävellen 0,8 km.

Sisätilat

Villa Artun sisätilat ovat yhdessä tasossa. Tiloista löytyy kaksi wc-tilaa, joissa on pienehköt invavarustellut wc-kopit. Wc-tiloihin on matala kynnys ja inva-wc-kopin ovi on kevyt liukuovi. Wc-tiloista ja -kopeista löytyy pesualtaat, joiden alla on tilaa pyörätuolille.

 

Saavutettavuusseloste