Uusi sivusto käsittelee ympäristöä ja tunteita.

Luonto ja ekologinen kriisi herättävät ihmisissä erilaisia reaktioita. Toiset kokevat voimakasta huolta ja toiset vaikuttavat välinpitämättömiltä. Miksi? Sivusto johdattelee ympäristöahdistuksen, luonnonsuojelun, ympäristökasvatuksen ja -viestinnän äärelle. Vaikutusmahdollisuuksia on paljon, lue lisää sivustolta. Luonto ja tunteet -verkkosivuille pääset tästä linkistä.

 

Opettajille ja kasvattajille sivustolta löytyy työkalupakki, jossa on valmiita tehtäviä ja materiaalia opetuksen tueksi. Sivustolta löytyy ryhmäkeskustelujen aiheita, tietoa ja kirjallisuuslähteitä moneen oppiaineeseen ympäristöä koskevista aiheista.

 

Luonto ja tunteet -sivuston opetusmateriaaleja ja tekstejä saa tekijänoikeuksia kunnioittaen käyttää opetus-, koulutus- ja muissa vastaavissa tarkoituksissa. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

Luonto ja tunteet -hanketta rahoittaa Koneen Säätiö. Hanke käynnistyi 1.1.2020 ja verkkosivusto aukesi elokuussa 2020. Hanketta vetää sosiaalipsykologi VTM, opettaja Leena Koivula.

 

Yhteistyössä mukana Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö
Lasten ja nuorten kulttuuritalo Villa Arttu

 

Auta viemään viestiä eteenpäin ja kerro sivustosta somessa  #luontojatunteet


Kuvat ©Ilja Karsikas